Kako kupovati?

Kako kupovati na RazvojDjece.com

Kupnja omogućava sljedeće mogućnosti:

- Brži proces narudžbe i naplate

- Provjera statusa narudžbi

- Pregled prošlih narudžbi

- Izmjena podataka korisničkog računa

- Izmjena lozinke

- Spremanje dodatnih adresa za dostavu

Registracija

1.korak: Na početnoj stranici RazvojDjece kliknite na „Registracija“, ukoliko ste registraciju već obavili prijavljujete se putem linka „Prijava“,

2.korak: U formi koja vam se otvorila upišite svoje osobne podatke, pročitajte opće uvjete i označite da se slažete s istima. Na kraju kliknite na „Pošalji“.

3.korak: Ukoliko ste podatke točno ispunili, na mail koji ste naveli stići će vam potvrda registracije, koju morate potvrditi putem linka navedenim u e-mailu. Nakon potvrde registracije dobiti ćete mail dobrodošlice.

Vaš račun (korisnickoime@xxx.com) je kreiran i možete se prijaviti koristeći Vašu e-mail adresu i lozinku na stranici „Prijava“.

Nakon prijave možete pristupiti sljedećim uslugama: pregled povijesti narudžbi i uređivanje podataka o korisničkom računu.

RazvojDjece Webshop ukoliko ste pravna osoba, u postupku registracije, sistem će vas tražiti da se tako odredite i da ispunite potrebne podatke za prodaju pravnim osobama npr. OIB.

Košarica

U nju stavljate proizvode klikom na plavu tipku „Dodaj u košaricu“. U košarici knjige mogu biti neograničeno vremensko razdoblje, a možete ih i dodavati i uklanjati. Ako zaliha nestane, proizvod će automatski biti uklonjen iz vaše košarice. Cijene proizvoda u košarici svakodnevno se ažuriraju.

Kupnja i odabir načina plaćanja

Kupnju završavate klikom na tipku »Završi kupovinu«. Stranica nakon tražit će vas adresu za plaćanje, koja ujedno ne mora biti i adresa dostave, zaključujete klikom na link »Nastavi«. Sljedeća stranica će vas obavijestiti o načinu i cijeni dostave, klikom na »Nastavi« naći ćete se na stranici Informacije o plaćanju na kojoj ćete odabrati način plaćanja, ovisno o vašim željama i afinitetima. Nakon plaćanja, pregledajte narudžbu i kliknite na »Blagajna«. Time je vaša narudžba proslijeđena na razvojdjece.com

Pregled narudžbi te status istih

Nakon uspješno predane narudžbe na e-mail adresu primit ćete potvrdu o obavljenoj kupnji, a sadržaj i status iste moći ćete u svakom trenutku provjeriti na svom računu na razvojdjece.com

NAPOMENA:

Slike proizvoda na Razvoj Djece Webshopu su ilustrativne prirode. Slika koja ilustrira proizvod na internetskoj stranici razvojdjece.com ne mora u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu i sadržaju proizvoda te kupac takve prozvode ne može reklamirati s te osnove.
RazvojDjece će nastojati na web stranicama razvojdjece.com objavljivati točne i aktualne podatke, ali ne preuzima odgovornost za točnost i potpunost istih.

Koristimo samo nužne kolačiće/cookies kako bi osigurali osnovne mogućnosti web trgovine (košarica, jezik i valuta).

Ne pratimo aktivnosti svojih posjetitelja i ne prikupljamo podatke o svojim posjetiteljima!

Ako želite nastaviti koristiti naše web stranice morate se složiti s njihovim korištenjem!

Više pročitajte ovdje.

Slažem se Ne slažem se