Brain gym u poslu: Brza i učinkovita moždana gimnastika za uspjeh u poslu

Brain gym u poslu: Brza i učinkovita moždana gimnastika za uspjeh u poslu

Akcijska cijena -50%
47,25kn   94,50kn
Nakladnik:
Ostvarenje d.o.o.
ISBN:
978-953-6827-58-9
Jezik:
Hrvatski
Broj stranica:
96
Godina izdanja:
2007
Format:
160x230
SMS

Opis

Knjiga nudi niz jednostavnih aktivnosti oblikovanih posebno za smanjivanje i uklanjanje stresa u radnome okružju. Vježbe pogoduju usklađivanju moždanih funkcija s vještinama kretanja te tako utječu na poboljšanje radnoga učinka, a rad pretvaraju u vrelo radosti i zadovoljstva.

Iskoristite prednosti ovoga revolucionarnoga pristupa!

Brain Gym u poslu spada u one rijetke knjige koje su mi uistinu pomogle da u poslu maksimalno iskoristim svoje potencijale, a radni učinak povećam do neslućenih razmjera. Preporučio bih ovu praktičnu knjigu, koja se lako čita i s još većom lakoćom primjenjuje, svakome tko uistinu želi poboljšati svoju radnu učinkovitost.

Lee Milteer, menadžer, autor knjige Feel and Grow Rich:

How to Inspire Yourself to Get Anything You Want Brain Gym u poslu primjenjujem prije svakog svog javnog predavanja ili govora. Tehnike iz knjige prakticiram od dana kada sam ih naučila. Zahvaljujući tome, tijekom držanja govora osjećam veću smirenost, usredotočenost i samopouzdanje, a primijetila sam i da sam sposobnija povezati se na dubljoj razini s publikom koja me sluša

 Joyce L. Gioia, predsjednica konzultantske tvrtke

Kao profesionalna savjetnica u području visoke tehnologije, Brain Gym u poslu koristim za postizanje dvaju ciljeva: povećanje vlastitoga kapaciteta učenja i oslobađanje napetosti u mišićima. Ova knjiga nudi vježbe iz kojih svaka osoba može izvući neku dobrobit.

Valerie Clark, poslovna savjetnica-

Vježbe iz knjige Brain Gym u poslu predstavljala sam brojnim klijentima različitih zanimanja, od inženjera i računalnih stručnjaka, do trgovaca i uredskog osoblja. Brain Gym vježbe uvijek su bile izvanredno prihvaćene.

Sonia Janert, zdravstvena savjetnica