Knjiga sudbine - staroegipatski način proricanja

Knjiga sudbine - staroegipatski način proricanja

Akcijska cijena -60%
4,96€  (37,34Kn)
12,40€  (93,43Kn)
Autor:
Nakladnik:
Ostvarenje d.o.o.
ISBN:
978-953-306-020-0
Jezik:
Hrvatski
Broj stranica:
176
Godina izdanja:
2012
Format:
130x200
SMS

Opis

Prirodno je da vas zanima što vam donosi novi dan, tjedan, godina! Želite znati kako pravilno postupiti u nekom odnosu ili koji potez povući u vezi s poslom. Naše nesvjesno ima mnogo bogatiji i izravniji pri¬stup neograničenom području u kojem se nalaze klice moguće stvarnosti.

Egipatska knjiga sudbine donosi jednostavan način da ono što se nalazi u našem nesvjesnom pretočimo u racionalne poruke. Uz malo promišljanja možemo ih primijeniti na sagledavanje svoje situacije i dobiti ideju u kojem smjeru možemo krenuti ili kako bi se situacija vjerojatno mogla razviti.

Egipatska knjiga sudbine djeluje poput pojačala koje tanahne impulse nesvjesnog prevodi u razgovijetne glasove. Riječ je o drevnoj metodi proricanja pronađenoj na papirusu koji potječe iz Doline kraljeva pokraj Tebe. Francuski egi¬ptolozi pronašli su početkom 19. stoljeća mumiju egipatske kraljice izuzetne ljepote. Na lijevoj strani grudi imala je pričvršćen svitak papirusa čijim su sadržajem istraživači ostali zapanjeni nakon što su ga proučili, postavili prva pitanja i dobili na njih odgovore.

Egipatska knjiga sudbine može i vama postati uvod u dan u kojem ćete biti svjesniji i spremniji na sve izazove koji vas očekuju...