Moć svrhe

Moć svrhe

Akcijska cijena -70%
3,72€  (28,01Kn)
12,40€  (93,43Kn)
Nakladnik:
Ostvarenje d.o.o.
ISBN:
978-953-306-013-2
Jezik:
Hrvatski
Broj stranica:
176
Godina izdanja:
2011
Uvez:
Meki
Format:
148x210 mm
SMS

Opis

 

Možete li mi reći što je moja životna svrha?

Richard J. Leider je osnivač i predsjednik tvrtke Inventure Group koja se bavi podučavanjem i savjetovanjem. Časopis „Forbes“ nazvao ga je jednim od najcjenjenijih trenera rukovodite-lja. Autor je i koautor šest knjiga, uključujući i bestsellere Repacking Your Bags te Whistle While You Work.

Svi mi želimo znati koja je naša svrha - razlog zbog kojeg ujutro ustajemo. Svrha je ključna za ljudski život. Svrha nam daje volju ne samo da živimo nego i da živimo dugo i dobro. Dobra je vijest da svrha nije neki uzvišeni koncept koji bi bio rezerviran tek za nekolicinu darovitih, već je ona nešto što svi mi već posjedujemo, nešto što samo trebamo otkriti.

Dvadeset i pet godina nakon objave prvog izdanja, legen-darni osobni trener i life-coach Richard Leider preoblikovao je svoj popularni klasik o shvaćanju onoga zbog čega je vrijedno živjeti i učinio ga još zanimljivijim. Izmijenjeno, prošireno i potpuno dopunjeno drugo izdanje sadrži nova poglavlja, nove priče te nove alate i sredstva za pomoć u spoznavanju vlastite svrhe.

Svrha, objašnjava Leider, nije ništa više ili manje od odre-đenog razmišljanja. Ona je vaš izbor da svakoga dana ono što jeste u svojoj biti unosite u sve što činite. Navodeći obilje novih istraživanja koja ukazuju na to da je svrha ključ dugovječnosti, Leider detaljno objašnjava suptilni, praktični te, u konačnici, duhovni proces koji će vašu vlastitu svrhu postaviti u središte vašeg života. Ovaj će vam obnovljeni priručnik pomoći da pronađete razlog da ujutro ustanete i uklopite ga u sve što činite.

 

Dinamično i korisno...

PUBLISHERS WEEKLY

 

Bavi se ključnim pitanjem koje danas muči mnoge ljude: to su oni koji traže potvrdu da njihov život na Zemlji nije besmislen. Preporučam ovu knjigu svima koji traže pomoć u spoznavanju vlastite životne misije ili poziva. RICHARD N: BOLLES, autor knjige What Colour is Your Parachute?

Leider je nacrtao kartu za put prema životu koji ispunjava služenje drugima i oplemenjivanje tuđih života.

WALTER F. MONDALE, bivši američki potpredsjednik

Povezani naslovi (1)

Glazba za motivaciju - CD
-10
15,79€ (118,95Kn)
17,54€ ˙(132,14Kn)